Recreanten competitie

Ook dit jaar gaan we weer van start met de Westlandcompetitie voor recreanten op een aantal zaterdagavonden (zie schema). Ten opzichte van 2018 is er een kleine wijziging wat betreft de deelnemende teams. MLTV90 uit Monster kan helaas niet meedoen.
De Commandeur uit Maasland neemt hun plek in. Zoals gebruikelijk verzamelen we rond de klok van 19:00 voor de koffie met iets lekkers op het betreffende tennispark, waarna rond 19:30 de wedstrijden zullen starten. Zoveel mogelijk spelen we met alle teams op één tennispark en dat is behalve een sportieve ook een gezellige meerwaarde. Klik hier om te zien waar er gespeeld wordt en door wie.
Voor 2019 zijn er altijd nieuwe teams welkom. Lijkt het je wat, neem dan contact op met Gerard van Dalen of Hans Tettelaar.

De competitie sluit aan op de zaterdagmiddag competitie. Als deelnemer speel je in een team van twee dames en twee heren een mixpartij en een dubbelpartij, ieder  van twee sets. Aanvang 19:00 uur. Alleen verenigingen uit de buurt doen hieraan mee. Meer informatie vind je op de site www.westlandcompetitie.nl/

Wil je meer informatie: neem contact op met Hans Tettelaar op 06 82707081 of mail naar tettel@caiway.nl.

Teamranking [link naar KNLTB]