Sibma Tennis

Bij onze tennisvereniging kunnen alle leden tennisles volgen. Dit kan jaarrond zowel overdag als in de avonduren. In de maanden oktober tot en met maart kunnen ook binnen in onze ballonhal tennislessen afgenomen worden. Voor ieder niveau zijn de tennislessen geschikt. Het volgen van tennislessen is niet alleen goed voor je techniek, ook je gezondheid en sociale contacten zullen met sprongen vooruit gaan.

Sibma Tennis zorgt al jaren voor het totale pakket (tennnislessen voor de jeugd én senioren). Door het volgen van tennisles ben je verzekerd van een uur tennis en plezier onder professionele begeleiding. Wil je jouw tennisniveau verbeteren en gezellig met vrienden een uur trainen? Schrijf je dan nu hier in!

Meer informatie: