Sponsor commissie

Sponsorcommissie
sponsoring@ltc-tloo.nl

De sponsorcommissie bestaat uit Koen van de Laar, Arwin van Eijk, Robèr van der Kooij, Jacques Enthoven, Louis Voskamp en Cor van Staalduinen.

Wat kunnen wij een sponsor bieden? Het gehele seizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong tot oud. Denk hierbij aan de tenniscompetitie, diverse clubkampioenschappen en het open toernooi. Hierdoor is het vaak gezellig druk op ons tennispark. LTC ‘t Loo vindt het van belang dat sponsors persoonlijk een band krijgen met de vereniging. Daarom zijn er diverse momenten in het seizoen gepland waarop sponsoren elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen sfeer. Een mooie gelegenheid om sporters en collega-ondernemers te ontmoeten!

LTC ’t Loo is een gezonde, maar bovenal ook ambitieuze vereniging. De reguliere kosten van het tennispark en de kantine worden bekostigd vanuit de lidmaatschapsgelden. Om te kunnen blijven investeren in de jeugd, vernieuwing van de faciliteiten én de activiteiten rond de verschillende clubtoernooien zijn extra sponsorgelden van harte welkom. In deze flyer worden verschillende mogelijkheden vermeld voor de sponsoring van onze vereniging. Wil je als sponsor steunen of heb je vragen, neem dan contact met ons op via sponsoring@ltc-tloo.nl