Kledinglijn LTC ’t Loo

Speciaal voor onze leden hebben wij een kledinglijn beschikbaar gesteld. Tegen zeer aantrekkelijke prijzen kan jij er helemaal geweldig bijlopen. LTC ’t Loo heeft een eigen clubtenue voor senior  én junior leden. Als team kan je je laten sponsoren en het tenue laten bedrukken.

Jeugdleden hebben ook nog de mogelijkheid om de unieke groene LTC ’t Loo hoody voor een hele vriendelijke prijs aan te schafffen. (meer informatie vind je onderaan deze pagina)

Op de voorzijde van de bovenkledingvan het clubtenue worden het logo’s van de tennisvereniging en onze leverancier Itennis gedrukt. Deze drukkosten zijn voor rekening van de vereniging en Itennis.

Er is ook nog een mogelijkheid om een eigen logo op de achterzijde van de bovenkleding te laten zetten. De drukkosten hiervan zijn wel voor eigen rekening. De kleding is verkrijgbaar bij Itennis (Lierweg 61). Onderstaand een overzicht van alle producten en prijzen:

Heren- / jongenskleding

Dames- / meisjeskleding

Prijzen heren- / jongenskleding

JongensHeren
Shirt€ 15,-€ 18,-
Polo€ 21,-
Korte broek€ 15,-€ 18,-
Trainingspak (compleet)€ 48,-€ 81,-

Prijzen dames- / meisjeskleding

MeisjesDames
Shirt€ 15,-€ 18,-
Rokje€ 18,-€ 18,-
Trainingspak (compleet)€ 48,-€ 75,-

Groene hoodie voor jeugdleden

Dankzij sponsor De Haas Flowergroup kunnen alle jeugdleden een geweldige groene hoodie bestellen voor maar € 10 per stuk. Wees er snel bij en laat zien dat je bij ’t Loo hoort. Bestellen kan via dit formulier. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar de Jeugdcommissie.