« Alle evenementen

Openingstoernooi 2020

28 maart 2020 | 15:00 - 21:30

Ook dit jaar staat er weer een invitatie openingstoernooi op de planning met als thema: Goud en Fout! Het toernooi is voor alle leden van LTC ’t Loo en introducees. Tijdens het toernooi is er een BBQ en aansluitend voor leden en niet-leden een spetterende feestavond met medewerking van Rob & Carlo en Party DJ Bart!

Net als vorig jaar hebben we een goed doel aan het openingstoernooi gekoppeld. Dit jaar wordt de opbrengst van het toernooi geschonken aan Stichting VEME.

Schrijf je dus snel in via toernooi.nl! Want vol = vol!

Stichting VEME is opgericht door een aantal Westlandse ouders van kinderen met een beperking, die de wens hebben een fijne woonplek te realiseren voor hun nog thuiswonende kinderen. Het woon-initiatief gaat gerealiseerd worden in Monster op de locatie van een voormalige basisschool. Het gaat hierbij om een woonvoorziening voor 12 bewoners.

Voor de inrichting van de appartementen voor de bewoners is zeker €200.000,- nodig. Dit is een groot bedrag wat vooral besteed wordt aan een inrichting die voldoende zorg en veiligheid kan bieden voor de bewoners met een beperking.

We hopen met de opbrengst weer een stapje dichterbij te komen met de daadwerkelijke realisatie van de woningen. Voor meer informatie over stichting VEME kun je kijken op www.stichtingveme.nl.

De organisatie, in handenvan Ellen, Jan en Ruud Hanemaaijer ziet jullie graag op 28 maart. Dan tennissen, eten en feesten we Voor Elkaar en Met Elkaar!

PS; kun je niet meedoen, maar wil je wel bijdragen aan Stichting VEME? Dan kan dat door je bijdrage over te maken naar NL23 RABO 0330 1698 90 tnv STG. VEME WOONINITIATIEF WESTLAND met de omschrijving: ‘donatie VEME 50 jr ’t Loo’ of gebruik onderstaande link om met je bank app te betalen: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=kG9K7qKlTwiCCNhL4ShhUw

Datum:
28 maart 2020