Competities en toernooien

Competities en toernooien


Winterclubcompetitie

De winterclubcompetitie bestaat uit twee (seizoens) edities: de najaars- en voorjaarseditie. Er zijn 4 heren poules en 4 dames poules. In iedere poule worden 8 teams ingedeeld. Iedere editie worden er door de teams 7 poulewedstrijden gespeeld.

Speeldata zijn te vinden in de kalender (onder voorbehoud van wijzigingen).

Bowling Westland Open Toernooi

Elk jaar vindt er op tennispark ’t Loo een open toernooi plaats waarbij er getennist wordt in de categorieën 2 t/m 8. Een populair toernooi waarvan de inschrijving al vaak voortijdig moet sluiten. Elk jaar staat er een thema centraal en vinden er verschillende activiteiten plaats.

Aan de sponsoren wordt ook gedacht tijdens het toernooi.

De exacte speeldata vind je op de kalender.

Eetcafé de Witte Clubkampioenschappen Single & Mix

Een jaarlijks evenement waar je voor kan inschrijven zodra je spelend lid bent van ‘t Loo vanaf 18 jaar. De selectie van de jeugd mag hier ook aan meedoen. Er wordt gespeeld in de categorieën single en mix. Naast de krachtmetingen op de baan is er ook volop ruimte voor gezelligheid met als hoogtepunt het feest op de finale avond. De exacte speeldata vind je onder kalender.

Herfstcompetitie

Verspreid over de maanden september, oktober en november worden zeven speelrondes gespeeld in de categorie: Mix, Heren en Dames. Kijk voor de exacte speeldata bij evenementen(onder voorbehoud van wijzigingen). Er wordt gespeeld op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Voorjaarscompetitie

Verspreid over de maanden april, mei en juni worden zeven speelrondes gespeeld in de categorie: Mix, Heren en Dames. De exacte speeldata vind je onder kalender. De uitslagen en standen kunnen vanaf dit jaar opgezocht worden via mijnknltb.toernooi.nl. Er wordt gespeeld op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Recreantencompetitie

Deze gezellige competitie sluit aan op de zaterdagmiddag competitie. Als deelnemer speel je in een team van twee dames en twee heren een mixpartij en een dubbelpartij, ieder  van twee sets. Aanvang 19:00 uur. Alleen verenigingen uit de buurt doen hieraan mee. Meer informatie vind je via www.westlandcompetitie.nlNog vragen? Neem contact op met Hans Tettelaar op 06 82707081 of mail naar tettel@caiway.nl.

Openingstoernooi

Eind maart 2019 gaan we een Openings Invitatietoernooi organiseren.

Op deze dag zal er getennist en gefeest worden en alle opbrengsten komen ten goede komen aan Team Westland . Binnenkort volgt er meer informatie!

Tenniskids voorjaarscompetitie en WorldTour

In het voorjaar worden een aantal speelronden gespeeld in de leeftijdgebonden categorie: Rood (Worldtour), Oranje (Worldtour) en Groen (Competitie). De categorie waarin je lessen volgt is ook automatisch de categorie waarmee je aan de competitie deelneemt. De exacte speeldata vind je in de kalender.

Rijk Zwaan Clubkampioenschappen Dubbel

Een jaarlijks evenement, dat gespeeld wordt in juni, waar je aan deel kunt nemen, zodra je spelend lid bent van ‘t Loo vanaf 18 jaar. Sommige jongere selectieleden kunnen door de trainer ook ingedeeld worden. Naast de krachtmetingen op de baan is er ook volop ruimte voor gezelligheid met als hoogtepunt het feest op de finale avond. Er wordt gespeeld in speelsterktes 4 t/m 9. Bekijk de kalender voor de exacte speeldata.

KP Holland Thuisblijverstoernooi

Dit is een toernooi dat gespeeld wordt in één weekend; vrijdagavond, zaterdag en zondag overdag. Altijd in de zomervakantieperiode, speciaal georganiseerd voor de thuisblijvers. Er wordt gespeeld in poules van vijf koppels, waarbij ieder koppel vier wedstrijden van 1 uur speelt. De poules worden ingedeeld op gelijke sterkte en er worden geen poule finales gespeeld. Op zaterdag is er een barcecue en op zondag een heerlijk thema diner, waarvoor je je kunt opgeven. Inschrijven kan als koppel, maar ook alleen. Bekijk de kalender voor de exacte speeldata.

Ladies Day

Ladiesday is een dag voor dames, die lid zijn van onze vereniging. Als deelnemer speel je drie dubbelpartijen van een half uur met een partner die je toegewezen krijgt. De lunch wordt verzorgd en er is vooral veel gezelligheid tijdens dit toernooi. Het is niet nodig om bij inschrijving een speelmaatje aan te geven, je wordt door de organisatie gekoppeld aan een speelpartner .Het maximale deelnemersaantal is 80. In 2018 wordt dit toernooi op donderdag 29 augustus gespeeld.

Roll-in

Ieder lid, vanaf 18 jaar, kan hieraan meedoen. Als deelnemer speel je elk half uur een dubbel met steeds drie anderen. Ook als je wat later komt, kun je meedoen, omdat ieder half uur opnieuw wordt gestart.  Je geeft je tennispas af aan de organisatie en even later kun je zien met wie en op welke baan je gaat spelen. Roll-in wordt gespeeld op:

  • maandagmorgen voor leden vanaf 50+ (het hele jaar door) vanaf 9.30 tot 11.30 uur
  • donderdagavond (april t/m september)vanaf 19.30 tot 22.30 uur

De exacte speeldata vind je onder evenementen.

Tenniskids najaarscompetitie en Worldtour

In het najaar worden vijf speelronden gespeeld in de leeftijdgebonden categorie: Rood (Worldtour), Oranje (Worldtour) en Groen (Competitie). De categorie waarin je lessen volgt is ook automatisch de categorie waarmee je aan de competitie deelneemt. De exacte speeldata vind je onder evenementen.

Junioren voorjaarscompetitie

Verspreid over de maanden april, mei en juni worden op zondag zeven speelrondes gespeeld in de categorie: Mix, Jongens en Meisjes. De exacte speeldata vind je onder evenementen. De uitslagen en standen kunnen vanaf dit jaar opgezocht worden via mijnknltb.toernooi.nl.

Junioren herfstcompetitie

Verspreid over de maanden september, oktober met uitloop naar november worden op zondag zeven speelrondes gespeeld in de categorie: Mix, Jongens en Meisjes. De exacte speeldata vind je onder evenementen.

Vandenende Open Jeugdtoernooi

In de laatste week van de zomervakantie kunnen jeugdleden tussen 10 en 17 deelnemen aan het Vandenende Open Jeugdtoernooi. Inschrijven kan in de categoriën single en dubbel. De exacte speeldata vind je op de kalender. Belangrijk: Wij zijn op zoek naar versterking van de wedstrijdleiding  voor dit geweldige toernooi. Elke vorm van hulp is meer dan welkom, dus graag je aanmelding sturen aan tc@ltc-tloo.nl.