Het is zover: 2020, dus LTC ’t Loo bestaat 50 jaar! Dat is een geweldig jubileum en dat gaan we natuurlijk op grootse wijze vieren. Hoe? Daar kom je in dit magazine uiteraard meer over te weten komen. Dit magazine is een speciale uitgave, helemaal in het teken van het jubileumjaar. Een prachtig blad met van alles over het verleden natuurlijk, maar ook over het heden en de toekomst. Zo tref je ook interviews aan met een aantal prominente leden, waardoor je hen en de vereniging beter leert kennen.

Het magazine is samengesteld door een gemêleerd gezelschap van enthousiaste leden. En daar zitter er ook een paar bij die alles van het verleden van ’t Loo weten. Het is een prachtig magazine geworden!

Trouwens, de oplossing van de puzzel in het Clubmagazine heeft 1 woord meer dan dat er vakjes zijn om de oplossing in te vullen…