Nieuws uit de TC: Najaar competitie ten einde – inschrijven Voorjaarscompetitie

De herfstcompetitie, waar helaas het weer niet altijd even mee zat,  is weer ten einde waarbij we weer 5 teams bij de senioren en 3 teams bij de junioren mogen feliciteren met het behalen van het kampioenschap.  Al met al weer een mooi resultaat. Bij deze nogmaals gefeliciteerd.

Het einde van de najaar competitie betekent ook weer het voorbereiden op de voorjaarscompetitie. Het inschrijfformulier is onlangs al via de diverse kanalen gedeeld. We zien ook al aardig wat inschrijvingen binnenkomen. Heb je je nog niet opgegeven, doe dit dan snel.

Afgelopen jaar hadden wij op de zaterdag nog ruimte voor een paar extra teams welke wij graag ingevuld zien worden door jonge, enthousiaste, sportieve en gezellige teams. Heb je zin om competitie te spelen, maar dacht je altijd dat je er niet tussen kon komen, schrijf je dan nu in. Regel blijft wel, we het eerst komt, wie het eerst …

Ook hadden we vorig jaar nog ruimte op de vrijdagavond voor Gemengd Dubbel. Hierbij speel je 5 keer (om de week)  op vrijdagavond van 19:00 tot 23:00, met daarna nog gezellig een borreltje. Ook hier geldt weer, schrijf je snel in want: Wie het …….

Voor het gemak, hierbij de link https://ltc-tloo.nl/2023/10/29/voorjaarscompetitie-2024/ naar het inschrijfformulier

Groet,

De Technische Commissie