Buitenland avontuur voorzitter Kantinecommissie

Noot redactie: Marcel is jarenlang onze Kantinecommissie voorzitter geweest en heeft als vrijwilliger veel voor onze vereniging gedaan. Hij en zijn vrouw gaan een buitenlands avontuur beginnen en dit willen ze graag met de leden delen. Vanwege Marcel zijn inspanningen voor de vereniging geven we ze graag de ruimte om te vertellen wat hun plannen zijn:

 

Wij zijn Marcel en Fenna van den Ende en starten vanaf maart 2024 een B&B in Puglia Zuid-Italië.

We gaan dan ook echt emigreren naar Italië.

De rust, de ruimte, de fantastische culinaire traditie en de ontzettend vriendelijke bevolking spraken ons zo aan dat we ruim 3 jaar geleden op zoek zijn gegaan naar een Trullo in Valle d’Itria.

Uiteindelijk vonden we een mooie Trullo met een Lamia tussen olijf- en wijngaarden op 5 km afstand van Ceglie Messapica, één van de oudste dorpjes van Puglia. Dit plaatsje staat bekend om de gastronomie.

We hebben de laatste 3 jaar alles verbouwt tot totaal 3 verblijven waarvan 1 appartement.

2 verblijven bevinden zich in de mooie trullo. We wonen er zelf ook.

Het is onze passie om mensen kennis te laten maken met de sfeer van deze unieke regio. Een nog vrij ongerept stukje oud Italië waar je kunt genieten van cultuur en het goede leven.

In onze vrije tijd eten we graag met vrienden, genieten we van gezellige wandelingen in de historische steden met een drankje op een terras.

En bovendien vinden wij het fijn om onze gasten het gevoel te geven dat ze welkom zijn en staan altijd open voor een praatje. We hopen je een onvergetelijk en ontspannen verblijf te bieden!

Onze accommodatie is zeer centraal gelegen op het platteland van Ceglie Messapica en is dus de perfecte locatie om Puglia te gaan ontdekken.

 

Ontdek meer op onze website: www.casatrullobianco.com

Wij heten jullie alvast van harte welkom om bij ons eens vakantie te komen vieren.

Ciao e A presto!

Met vriendelijke groet/ Cordiali saluti,

Marcel & Fenna