Verslag Ladies Day

Het was weer een hele gezellige dag! De opkomst was groot, we zaten helemaal vol.

Het park was fantastisch versierd voor het Mix/Single toernooi, compleet met roze flamingo’s bij de ingang. Dank jullie wel daarvoor! Het weer dreigde slecht te worden, dus we hebben de partijen van tijd gewisseld, maar het beleef gelukkig droog. De lunch van de Eethoek was weer verrukkelijk, alles was op.

De prijsuitreiking vond plaats onder het genot van een drankje en een hapje. De prijzen werden dit jaar gesponsord door James Idee en waren mooie pakketten van Optidee. Jamie en Kim hadden ook een stand van  Optidee ingericht in de kantine, daar was ook leuk belangstelling voor.

Alle Ladies dank voor jullie aanwezigheid, enthousiasme, wij hebben weer genoten!

Tot volgend jaar,

Team Ladies.