Feestelijke opening Big Green Egg ballonhal

De afgelopen maand is er druk gewerkt op ons tennispark om de nieuwe ballonhal te installeren en gebruiksklaar te maken. Omdat het de eerste keer is dat deze hal opgezet is, was het meer werk om alles aan te sluiten en het was natuurlijk spannend of het allemaal op tijd zou lukken.

Dankzij de inzet van onze ‘hal-crew’ is dat perfect gelukt! Er staat nu een mooie nieuwe hal, waar we voorlopig weer jaren mee vooruit kunnen. Op dinsdag 26 september is de Big Green Egg ballonhal na een feestelijke opening in gebruik genomen. Hierbij werd de openingshandeling door Wessel Buddingh van Big Green Egg verricht.

Zie voor de foto’s van het opzetten en de opening: https://www.facebook.com/ltctloo/posts/pfbid0HtjtNSV53N7hUFKT39SzqTk4kLNQA8R4JzTz6kvxDC7h76MbagN5u8Kq54dzXHtul

Het is ook weer mogelijk om een baan in de hal te huren voor een uurtje. Zie hiervoor: https://www.supersaas.nl/schedule/ltc-tloo/LTC_Loo_Ballonhal

Wil je iedere week spelen? Dat kan ook! Stuur dan een mail naar ballonhal@ltctloo.nl voor de mogelijkheden of kijk op: https://ltc-tloo.nl/biggreeneggballonhal. Overdag en in het weekend zijn er nog voldoende mogelijkheden om een baan te huren. Op doordeweekse avonden zijn alle banen al verhuurd.

Bestuur LTC ‘t Loo