Feestelijke opening Big Green Egg hal !

De afgelopen dagen is er druk gewerkt op ons tennispark om de nieuwe ballonhal te installeren en gebruiksklaar te maken. Omdat het de eerste keer is dat deze hal opgezet is, was het meer werk om alles aan te sluiten en het was natuurlijk spannend of het allemaal op tijd zou lukken.

Dankzij de inzet van onze ‘hal-crew’ is dat perfect gelukt! Er staat nu een mooie nieuwe hal, waar we voorlopig weer jaren mee vooruit kunnen.

En dat is reden voor een klein feestje! Wij nodigen jullie graag uit voor de feestelijke opening van de Big Green Egg hal op dinsdag 26 september 2023 vanaf 20:00 uur.  Na de openingsceremonie kan de hal uiteraard ook bewonderd worden.

Het is vanaf donderdag 28 september ook weer mogelijk om een baan in de hal te huren voor een uurtje. Zie hiervoor :https://www.supersaas.nl/schedule/ltc-tloo/LTC_Loo_Ballonhal.

Wil je iedere week spelen? Dat kan ook! Stuur dan een mail naar ballonhal@ltctloo.nl voor de mogelijkheden of kijk op: https://ltc-tloo.nl/biggreeneggballonhal. Overdag en in het weekend zijn er nog voldoende mogelijkheden om een baan te huren. Op doordeweekse avonden zijn alle banen al verhuurd.

Bestuur LTC ‘t Loo