Reminder RABO Clubsupport actie: stem op LTC ’t Loo!

Wij doen dit jaar weer mee aan Rabo Clubsupport! en jouw stem is geld waard. Tot en met 26 september kan je als lid van de Rabobank je stem uitbrengen voor jouw vereniging. Kunnen we als ’t Loo rekenen op die van jou??

Als tennisvereniging willen we alle leden, van jong tot oud, op een leuke en sociale manier laten sporten. Ieder jaar besteden wij de bijdrage van Rabo Clubsupport aan onze jeugd. Zij gaan in maart op kamp en we proberen de bijdrage aantrekkelijk te houden, zodat iedereen mee kan.

Wil je ons steunen om dit doel te behalen? Breng dan je stem voor 27 september uit op Lierse Tennis Club LTC ’t Loo, zoek in je Rabo app of op de website op t Loo

Elke stem is goud waard! Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Bedankt alvast voor je steun!!!

Met sportieve groet,

Bestuur van LTC ’t Loo De Lier