Verslag 65+ toernooi

Maandag 21 augustus was het zover, na een paar weken van voorbereiding melden de 40 deelnemers zich om half 10 op het park. De jongste deelnemer 61 jaar en de oudste 80 jaar. Fantastisch toch!

Paul hield een  praatje, waarbij hij iedereen welkom heette, de mensen op de achtergrond bedankte en de deelnemers veel spelplezier toewenste. Hij zou ook onze lieve heer bedanken voor het mooie weer, maar de heeft hij toch maar niet gedaan.

Iedereen speelde drie wedstrijden van drie kwartier met steeds wisselende partners en tegenstanders. Dat was de bedoeling maar toch waren er een paar foutjes ingeslopen, gelukkig is dat  door de spelers goed opgevangen.

Om 12.15 uur was er een uitstekende lunch, waar iedereen zichtbaar van genoot. Met dank aan Trees en Henny.

Hoewel we even bang waren dat het in de middag te heet zou zijn om drie kwartier te spelen, was het niet nodig om de wedstrijden in te korten.

Helaas raakte Ineke geblesseerd, maar Tonny had aangegeven graag in de willen vallen wanneer dat nodig zou zijn. Dus daar hebben we toen een beroep op gedaan.

Veel wedstrijden eindigden met kleine verschillen, er werd doorgeteld. Drie deelnemers eindigden met 25 games op de gedeelde eerste plaats. Maar omdat het een gezelligheidstoernooi was en iedereen zijn best had gedaan hebben wij de prijzen verloot onder alle deelnemers.

Na afloop was er nog een consumptie van de organisatie en daarna een van de vereniging, dus de stemming zat er al snel goed in. Hopelijk heeft iedereen net zoveel genoten als ik van deze dag.

Hieronder een link naar de foto’s van deze dag:

(14) LTC ’t Loo – Hierbij de foto’s van het Senioren 65+ toernooi van… | Facebook

Met sportieve groet,

Organisatie Senioren 65+ toernooi

Anneke

Hetty

Paul

Hans