Nieuwsbrief FLOOW Academy september 2023

Beste tennissers,

Wat een heerlijke tennis zomer hebben we achter de rug. Niet altijd qua weer maar toch.
Hoogtepunten op de club zelf, met het open toernooi, het thuisblijverstoernooi, de ladies day, 65+ toernooi, het open jeugd toernooi en het ouder kind toernooi.

Kortom de vereniging leeft! Het blijft voor ons als trainer mooi om te zien dat zoveel leden genieten van het spelletje en dat er ook zoveel vrijwilligers zijn die al deze evenementen mogelijk maken.

Met Floow hebben we een hele toffe tennisweek achter de rug. Waar we 60 kinderen hebben laten zweten als echte topsporters.
Op tijd je bed uit en om 9 uur direct moeten presteren. Vijf ochtenden lang getraind en gestreden en uiteindelijk allemaal genoten van de sportmaaltijd met poedersuiker en stroop en iedereen met een welverdiende prijs naar huis!

Naast de toernooien op onze eigen club valt ook op dat bij de overige toernooien in de regio  ’t Loo goed vertegenwoordigd is, niet alleen in aantallen maar ook in de finale weekenden!

En ook internationaal doet Nederland lekker mee. De mannen gaan al een tijdje goed, maar ook Arantxa Rus pakt na 15 jaar toptennis haar eerste toernooi op het hoogste niveau.

Zo is te zien dat doorzetten, geloof houden en blijven werken uiteindelijk resultaat oplevert. Geniet van de strijd die je onderweg mag leveren en geniet dubbel van het resultaat dat het oplevert!

Om zelf ook beter te worden en om nog meer plezier te hebben aan tennis, is het natuurlijk ook in de winter weer mogelijk om training te volgen.

Bij deze het inschrijfformulier voor de jeugd

en het inschrijfformulier voor de senioren 

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met Jurren of Erwin door te bellen/appen of te mailen naar info@floowacademy.nl

Wij wensen iedereen veel plezier en succes tijdens de clubkampioenschappen en de aankomende competitie. Tot snel op of naast de baan!

Met sportieve groet,

Jurren van Vondelen

Erwin Zeestraten