Nieuws uit de JC

Tennisweek

De tennisweek in de laatste week van de zomervakantie was ook weer een groot succes. Vijf ochtenden werd er getraind met als afsluiting op vrijdag een groot toernooi; een topsportmaaltijd met stroop en suiker EN een prijsuitreiking met 62 winnaars. De jeugd is klaar voor het 2e deel van het zomerseizoen!

Ouder-kind toernooi 

Op de laatste dag van de zomervakantie was het weer zover; het jaarlijkse ouder-kind toernooi! Het park kleurde NEON, want dat was het thema van de dag! Veel koppels hadden zich opgegeven; 70 in totaal. Dat maakte 140 deelnemers, die in de categorieën rood, oranje, groen en junioren ingedeeld waren. De felgekleurde zweetbandjes waren hard nodig, want het zonnetje scheen en er werd hard gestreden.

In de ochtend speelden de volwassenen en kinderen van rood en oranje en ’s middags waren groen en de junioren tennistoppers aan de beurt.

Er zijn zeer geslaagde wedstrijden gespeeld, leuke prijzen gewonnen en bovenal was het een heel gezellige en sportieve dag!

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie LTC ’t Loo