Sponsorevent LTC ’t Loo vrijdag 8 september 2023

Ben je sponsor van LTC ’t Loo De Lier, dan is deze uitnodiging voor jou bedoeld!

Binnenkort staan de Eetcafé de Witte clubkampioenschappen mix en single weer op het programma en dus weer reden genoeg om het sponsor- event weer te houden.

Nadat we de laatste paar keren jullie fysieke inspanningen hebben laten doen met een clinic padel gaan we het deze keer over een andere boeg gooien en zijn het jullie hersenen die op de proef worden gesteld.

Weet jij met welk rugnummer Marco van Basten in 1988 op het EK speelde of weet je in welk jaar de Euro werd ingevoerd, ben je gek van muziek en is geen muziekvraag jou te gek.

Kortom heb je zin in een in een hilarische middag/avond en durf je het op te nemen tegen de andere sponsoren van onze club.

Schrijf je dan snel in via deze link voor het sponsor- event pub quiz en misschien ben jij wel degene die met de prijs naar huis gaat: https://forms.gle/orNa5BUAumD74Bpk7

Wanneer:           Vrijdag 8 september 2023

Hoelaat:             Inloop vanaf 16.30 uur – aanvang pub quiz 17.00 uur

Wie:                      Jij als sponsor samen met 1 introduce

Tijdens het event zullen wij natuurlijk zorgen voor de inwendige mens.

Dit zal allemaal tot +/- 20.30 uur duren en dan is het de hoogste tijd om ons langs de banen te gaan begeven. De wedstrijden van de clubkampioenschappen zijn dan al weer aan de gang waar we natuurlijk allemaal bij gaan kijken en de spelers aanmoedigen.

Tot vrijdag 8 september en we rekenen op jullie sponsoren!

De sponsorcommissie