Nieuws uit de JC

Westland Adviesgroep Jeugd Club Dubbeltoernooi 2023

Na 2,5 week: 110 gespeelde wedstrijden in prachtig weer, met enthousiaste deelnemers zijn de finales gespeeld! Wat een toppers zijn onze jeugdleden! En voor iedere deelnemer was er ook een ijsje van De Eethoek uit De Lier, dank daarvoor!

Ook speciale dank aan de wedstijdleiding voor de organisatie van dit leuke Club Jeugdtoernooi.

Ouder-kind toernooi

Na het succes van voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer het ouder-kind toernooi gaan organiseren en wel op zondag 20 augustus 2023! Het is een heuse familie activiteit om de zomervakantie gezellig en sportief mee af te sluiten. Dit jaar hangen we er een thema aan: NEON. Ieder koppel ontvangt bij aankomst een accessoire om te dragen tijdens de wedstrijden, maar mocht je nog meer verkleed willen dan kan dat zeker!!! De leukst verklede koppels krijgen namelijk een prijs. Het is altijd een populair toernooi, dus schrijf je snel in want VOL=VOL. Verdere uitleg qua categorie staat in het aanmeldingsformulier. We zien jullie graag op 20 augustus!

https://docs.google.com/forms/d/19j6j2skxnV_D2efb4ojJ-5Q0KbzaWicqAzcmHt5Defc/edit

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie LTC ’t Loo