Sponsorzaken

Onze vereniging is een grote club waarbij het streven is een sociale ontmoetingsplaats te zijn waarbij zo veel mogelijk mensen plezier kunnen maken met tennis en gezelligheid in de kantine. Dat we daar met zijn allen aardig in slagen is in eerste instantie te danken aan alle vrijwilligers die zich inzetten op verschillende vlakken. We zijn trots zo’n grote schare aan mensen te hebben die zich belangeloos inzetten om de boel draaiende te houden. Wel blijven we zoeken naar vers bloed zodat we ook in de toekomst kunnen blijven draaien zoals we nu doen. Iedereen is druk maar steeds ervaren we dat mensen het ook leuk vinden om een bijdrage te leveren aan onze club, in welke vorm dan ook.

Dat we werken met zoveel vrijwilligers brengt een lage contributie met zich mee en veel lol in de kantine als je gaat afrekenen. Ook hebben we een hele stabiele club sponsors die er een goed gevoel bij hebben een bijdrage te leveren om onze activiteiten financieel te ondersteunen.

Op sponsorgebied zijn we blij te kunnen melden dat Rijk Zwaan de komende drie jaar het Open Toernooi blijft ondersteunen. Ook gaan we weer 3 jaar verder met de samenwerking met Eetcafe de Witte.

De nieuwe hal is aangeschaft en zal in september opgezet gaan worden. Deze zal vanaf nu door het leven gaan als de Big Green Egg hal. Naast halsponsor wordt Big Green Egg baan- en bordsponsor. We hopen op een prettige samenwerking en heten hen natuurlijk van harte welkom.

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie en Bestuur LTC ‘t Loo