Nieuwsbrief Floow Academy juni 2023

Beste tennissers,

De zomer is duidelijk in aantocht, al hebben we de afgelopen weken wel te maken gehad met wind.

Voor veel tennissers maakt dit het spelen een stuk lastiger. Dit geldt natuurlijk ook voor je tegenstander, dus zorg dat je de wind in je voordeel gebruikt en ga hier goed mee om. Mooie gedachte als je de baan op stapt, de wind is je vriend!

De competitie zit er (voor de meeste teams) weer op. De kampioenen zijn in het zonnetje gezet en weten dat ze volgend jaar aan de bak mogen. Vier deze momenten en geniet ervan! In ieder geval gefeliciteerd.
De clubkampioenschappen staan op het punt van beginnen, dit geldt voor zowel de senioren als de jeugd. Er zal de komende weken gestreden gaan worden, altijd leuk om supporters mee te nemen en samen te genieten van de wedstrijden en de gezelligheid op het park.

Nog een paar weken en dan is het zomervakantie, dit betekent dat er veel tijd is om vrij te spelen!
De standaard trainingen liggen dan stil, maar informeer bij de trainers voor de mogelijkheid om aan bepaalde slagen of onderdelen te werken in je spel.

Ook is er voor de jeugd de jaarlijkse tennisweek.

In de laatste week van de vakantie van 14-18 augustus elke dag op verschillende manieren trainen. Werken aan je techniek, conditie en tactiek.
Doe mee en schrijf je snel in via onderstaande link
Tennisweek inschrijfformulier

Het maak kennis met tennis was weer een groot succes. Veel kinderen die enthousiast het spelletje leren spelen tijdens de introductielessen.
Mochten er nog kinderen aan willen sluiten dan kan dit, neem contact op met Jurren of Erwin.

Heel veel plezier de komende weken en tot snel op of naast de baan!

Met sportieve groet,

Jurren van Vondelen

Erwin Zeestraten