Nieuws uit de Technische Commissie

Het competitieseizoen zit er weer bijna op.  Vrijdag 09 juni worden de laatste senioren partijen op ons park gespeeld. Zondag de 11de gaan de laatste jeugdcompetitiewedstrijden op ons park de baan op.  Wel moeten sommigen nog een inhaalspelen op een ander park.

Dit jaar hadden we in de competitie 49 seniorenteams, 11 junioren en 3 rood -oranje (de jongste jeugd) verdeeld over de dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Ook dit jaar hebben we ook weer een aantal kampioenen bij de senioren; 1 op dinsdag, 1 op donderdag, 1 op vrijdag, 3 op zaterdag en 2 op zondag. Daarnaast is er ook nog een jeugdteam kampioen geworden.  Een mooi resultaat. Bij deze allemaal Van Harte Gefeliciteerd.

Nu de competitie afgelopen is begint het toernooiseizoen weer.  Vanaf 07 juni zal door de inzet van onze vrijwilligers weer het Klaas van der Eijk Club Dubbel weer helemaal losgaan als ook de Westland Adviesgroep clubkampioenschappen voor de jeugd.

In de daaropvolgende maanden worden het Open Toernooi, het Thuisblijverstoernooi, het 65+ toernooi, het Ladiesday, het Ouderkindtoernooi en de Clubsingle Mix nog op ons park georganiseerd. Genoeg leuke dingen die voor een hoop gezelligheid zorgen, dus schrijf je in, doe mee of kom gewoon langs voor de gezelligheid.

Naast de diverse toernooien hebben we ook nog iedere donderdagavond de Roll-In

Met sportieve groet,

Technische Commissie LTC ‘t Loo