Nieuws uit de JC

Kampioenen!

Maandag, tweede pinksterdag, was voor de jongens van junioren 11-14 2 een mooie dag. Het was de laatste ronde van de voorjaarscompetitie en ze hadden een 4-2 overwinning nodig om kampioen te worden. Uit bij Thor de Bataaf is dat helemaal goed gekomen. Met een 6-0 overwinning was het helemaal duidelijk dat dit de kampioenen waren. De champagne vloeide rijkelijk en de omgehangen medailles waren ook al snel lekker opgegeten.

Afsluiting competitie

Op donderdagavond 1 juni hebben de kids uit groen en de junioren die competitie gespeeld hebben een afsluitend uitje gehad bij Bowling Westland. Er hadden zo’n 60 kinderen zich aangemeld, wat maakte dat we alle banen konden afhuren. De bowling was dus even een jongeren-zone waarbij kegels, rollende bowlingballen en gegil de boventoon voerde.
Het was heel leuk om na 7 zondagen tennissen nog iets leuks met elkaar te kunnen doen als afsluiting. Nu op naar de najaarscompetitie ????

Maak kennis met tennis

Woensdagmiddag 10 mei was er een “maak kennis met tennis” middag op ’t Loo. Er kwamen 5 groepen van ongeveer 12 kinderen naar het tennispark om kennis te maken met tennis. Erwin deed met de kinderen allerlei actieve en uitdagende tennisspelletjes. De middag werd afgesloten met limonade, iets lekkers en een uitnodiging voor de kennismakingslessen op de woensdagmiddag! Veertig kinderen zijn enthousiast gemaakt om te gaan tennissen en hebben zich opgegeven voor de vervolglessen  ????

Save the date: ouder en kind toernooi zondag 20 augustus

Zondag 20 augustus is het jaarlijkse ouder en kind toernooi van ’t Loo. Zet de datum alvast in de agenda’s. Later volgt er meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven.

Open jeugdtoernooi LTC Naaldwijk

Vanaf zondag 25 juni tot en met zaterdag 1 juli organiseert LTC Naaldwijk een Open Jeugdtoernooi. Schrijf je in via de link.

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/D7369A7C-2C45-4A06-A47D-488A6A77F66E

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie LTC ’t Loo