Zuidkoop openingstoernooi

Op 1 april 2023 werd weer het openingstoernooi op ’t Loo gehouden. De opbrengst gaat dit jaar weer naar Team Westland als sponsorgeld voor de beklimming door Rianca, Vera, John, Thijs, Dennis en Angelique van de Col de Tourmalet.

Er waren maar liefst 160 deelnemers om overdag een balletje te slaan. Voor de avond waren er zo’n 80 kaarten verkocht. Het werd nog even spannend. Het weer zat niet bepaald mee. Nog nooit hebben wij zoveel op de weerapp gekeken. De dag ervoor was het nog bar en boos. Zaterdag was er nog steeds veel regen, behalve een strook met daarin De Lier. De buien draaiden er mooi omheen. Alsof het zo moest zijn; alles voor het goede doel.

We zagen enkel blije gezichten; iedereen had er duidelijk zin in. Er werd lekker getennist en tussendoor was er voldoende tijd om te socializen. Tegen de avond werd het buffet geopend met daarna de prijsuitreiking. Zowel de als winnaars van elke poule als degenen met een tweede plaats kregen een prijs met veel dank aan de sponsors.

Daarna barstte het feest los. De dansvloer werd al gauw bezet en later op de avond werden ook de bar en tafels als dansvloer gebruikt (hoe zou dat nou komen). De DJ voelde de sfeer perfect aan.

Wij kijken terug op een geslaagde dag. Dank aan een ieder die er was; jullie hebben de dag tot een succes gemaakt. Er is ruim 10.000 euro opgehaald. Op zondag werd er zelfs nog 107,50 euro ontvangen voor één bak violen ????. Ook dank aan de vrijwilligers die hebben geholpen en de sponsors.

Onze sponsors:

Zuidkoop                            Indofoods

De Hooiberg                      Bryte Groep

Slagerij Zwaard                 By Mas

Bakker Roodenrijs           Just Fish

Mates (Choco Rum)

Jumbo Foodmarkt Koorneef

Slagerij Björn van Koppen

 Rianca, Vera, John, Thijs, Dennis, Nicoline, Marcel, Mariëlle, Angelique en Erik