Update: Zuidkoop openingstoernooi voor Team Westland

Op zaterdag 1 april vindt het Zuidkoop openingstoernooi plaats. Dit jaar gaan alle opbrengsten van deze dag naar Team Westland. Ook in 2023 gaan zij met een grote groep fietsers en lopers naar Frankrijk om de Tourmalet te bedwingen. Hieromheen worden er allerlei acties georganiseerd door de deelnemers om zoveel mogelijk geld op te halen voor locale goede doelen met een link naar kanker. Dit jaar doet er op initiatief van Vera Vijverberg een groep leden van onze vereniging mee en zij hebben deze actie opgezet.

Op deze dag wordt er een gezelligheidstoernooi georganiseerd waarbij leden van ‘t  Loo zich kunnen aanmelden als dubbel of mix koppel. Alle deelnemende koppels worden naar sterkte in poules ingedeeld, waarbij mix en dubbel ook tegen elkaar kunnen komen te staan. Aansluitend aan het toernooi is er een buffet voor de deelnemers en een spetterende feestavond met DJ Rick Lander en Flash Junior.

We zijn overweldigd door het enorme enthousiasme om in te schrijven voor dit toernooi! Binnen 10 dagen was het maximaal aantal deelnemers al ruim bereikt en zit het toernooi vol. Gelukkig is het nog wel mogelijk om voor de feestavond kaartjes te bemachtigen, want dat wil je natuurlijk niet missen. Stuur hiervoor een berichtje naar Nicoline Zuidgeest op 06-12276954. Een kaartje voor de feestavond kost slechts € 15,00.

Overigens zien we dat van verschillende koppels er pas 1 deelnemer was aangemeld toen de inschrijvingen werden gesloten en de partner nog niet. Hierover hebben we ook via email vragen gehad en hebben mensen via email vragen gesteld of het mogelijk is om nog op de reservelijst gezet te worden. Vanuit de organisatie komt er op korte termijn reactie op. Helaas zit er toch echt een maximum aan het aantal personen wat we die dag kwijt kunnen.