Nieuws uit de JC

Boerenleven voor even’ Kamp

Ben je tussen de 11 en 17 jaar (vanaf groep 7) en heb je zin om te huppelen in de wei, te rollen door de modder, je te gedragen als een varken en ’s avonds niet met de kippen op stok te gaan? Geef je dan nu op voor het ‘Boerenleven voor even’ kamp van 24-26 maart in het mooie Brabant!
Schrijf je snel in via deze link:

https://forms.gle/k46QnAgj8AJRQ8f96

ABN Amrotoernooi

Woensdag 15 februari vertrokken er een bus en een auto vol enthousiaste kinderen van ’t Loo richting Rotterdam Ahoy voor het ABN Amrotoernooi. We waren een duidelijk herkenbare groep, met de kinderen in de groene hoodies! Veel kinderen hebben gekeken naar de wedstrijd van Botic van de Zandschulp tegen Halys. Naast het kijken naar tenniswedstrijden, waren er leuke dingen te doen, te zien en te koop. Om 17.00 uur vertrokken we weer richting De Lier. We hadden wel wat file, maar de gezelligheid in de bus en auto was enorm, dus de tijd vloog. Het was een gezellige middag.