Nieuwsbrief Floow Academy februari 2023

Het winterseizoen begint aan zijn laatste maanden. Hierbij worden de puntjes op de i gezet in de voorbereiding op de competitie en/of de eerste toernooien. Februari is een mooie maand voor de jeugd, waar het minikamp net achter de rug is.  Ook gaan we met ruim 40 kinderen naar het ABN AMRO Tennis toernooi.
Dit zijn de mooie uitjes om kinderen nog enthousiaster voor tennis te krijgen en ze gaan gelukkig weer door.

De voorbereidingen voor het zomerseizoen zijn al in volle gang en hieronder vindt u de link naar het inschrijfformulier voor de zomer.

Voor de jeugd  https://forms.gle/raGh4PDqL8XWJdVQ6

En voor de senioren https://forms.gle/o8sqNXVMkiXAQKYaA

Heeft u te weinig getennist deze winter en moet er voor de competitie nog wat gebeuren, of kan het teamgevoel wel een goede boost gebruiken app of bel naar 06-48003205 (Jurren) of mail naar info@floowacademy.nl en vraag naar de mogelijkheden. 

Tot snel op de baan!

Sportieve groet,

Team Floow Academy