Nieuws van de penningmeester

Een nieuw tennisseizoen staat weer voor de deur. Hopelijk een mooi jaar met interessante competities, leuke toernooien, aangename roll-in avonden, maar vooral veel gezelligheid met vrienden en bekenden op de baan en in de kantine. Wij zijn er trots op dat wij in de wijde omgeving de goedkoopste contributie hebben, op een supermooi park spelen en een fantastische kantine hebben met een uitgebreid aanbod tegen prijzen waar je vrolijk van wordt.

Dit kunnen we doen omdat we met zoveel vrijwilligers werken die allemaal hun steentje bijdragen. In de kantine, maar ook in toernooicommissies, op het park zelf, met de hal of in de verschillende besturen. Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen die een bijdrage willen leveren. Wij hebben het afgelopen jaar te maken gehad met kostenstijgingen op diverse vlakken. Met name de energie hakt er net als bij iedereen fors in, maar ook inkoop voor de kantine, onderhoud, schoonmaak en allerlei diensten zijn fors omhoog gegaan.

Daarom zijn wij ook genoodzaakt om de horeca prijzen iets te verhogen. Het gaat om een kleine aanpassing. Met betaling via de tennispas gaat er nog eens 10% vanaf, zodat het geheel binnen de perken blijft.

Met sportieve groet,

Nico van Marrewijk

Penningmeester LTC ’t Loo De Lier