Nieuws uit de JC

Boerenleven voor even’ Kamp

Ben je tussen de 11 en 17 jaar (vanaf groep 7) en heb je zin om te huppelen in de wei, te rollen door de modder, je te gedragen als een varken en ’s avonds niet met de kippen op stok te gaan? Geef je dan nu op voor het ‘Boerenleven voor even’ kamp van 24-26 maart in het mooie Brabant!
Schrijf je snel in via deze link: https://forms.gle/k46QnAgj8AJRQ8f96

Boerderijkamp

Wat een fantastisch boerderijkamp hebben we gehad met de kinderen van groep 4, 5 en 6. Met ruim 30 boeren en boerinnen speelden we het konijnenkeutelspel. Ook gingen we patat eten, bowlen en buiten deden we in het donker het dierengeluidenspel. Verder keken we nog een film; liggend op luchtbedjes. ‘s Ochtends startten we met ochtendgymnastiek; we ontbeten daarna en tot slot gingen we ook nog tennissen. Iedereen bedankt voor de gezelligheid tijdens het boerderijkamp!

Hoodies/t-shirts bestellen

Wil je nog zo’n mooie, groene hoodie of T-shirt bestellen? Dat kan. Klik op onderstaande link en bestel!

https://docs.google.com/forms/d/1n6SOgNMYnn2dqoCEMSMWtCneJ7vkHGd9N2xE7XKMAc0/edit