Nieuwsbrief Floow Academy januari 2023

Team Floow Academy wenst u een heel mooi, gezond en sportief 2023! De eerste trainingen zitten er alweer op en wij hebben veel zin om er een super tennisjaar van te maken!

In het eerste kwartaal van 2023 staan in samenwerking met de jeugdcommissie weer diverse leuke activiteiten op de planning voor de jeugd. Waaronder het oliebollentoernooi, ABN AMRO kids day, het mini kamp en het grote jeugdkamp. In de volgende nieuwsbrieven hierover meer.

Binnen enkele lesgroepen (heel schaars) is er nog ruimte deze winter. Dus als kinderen nog een 2e keer willen trainen of als een vriendjes of vriendinnetje een keer kennis wil maken met tennis, kan dat natuurlijk altijd. Neem dan contact op met Jurren via de mail (info@floowacademy.nl) of telefoon(app/bel) 06-48003205. Tevens kan er ook nog steeds worden ingeschreven voor de senioren wintertrainingen op de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1oNN9mWn9y5iCRgDzq7km5KxOTYCY8lRh5TrA8wP-IzU/viewform?edit_requested=true wij gaan kijken welke opties er dan mogelijk zijn. Bij vragen contact ons.

Tot snel op de baan!

Sportieve groet,

Team Floow Academy