Nieuws uit de Jeugd Commissie

ABN AMRO Open Kidsday woensdag 15 februari

Op woensdag 15 februari gaan we vanuit ’t Loo naar de Kidsday van het ABN Amro tennistoernooi in Rotterdam Ahoy. Alle kinderen van oranje en groen kunnen daar gezellig mee naar toe. We gaan met de bus en zullen rond 13.00 uur vertrekken. Er zijn leuke tenniswedstrijden te zien en er zijn veel activiteiten voor de kinderen. We gaan allemaal in de groene hoody. Schrijf je in via onderstaande link!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHDLd7ou4XYgGQnykuaC4tCXnZ6QoectYwveH1rqYDWgfblA/viewform?usp=sf_link

mini BOERDERIJ kamp

Eindelijk kunnen we weer op minikamp! Hebben jullie er zin in om dit jaar op mini BOERDERIJ kamp te gaan? Trek je koeienpak aan of haal je klompen uit de kast en schrijf je dan in voor het mini BOERDERIJ kamp! Het is voor kinderen die in groep 4, 5 of 6 van de basisschool zitten. Het kamp is van zaterdag 4 februari 16.45 uur tot zondag 5 februari 9.30 uur en het zal plaatsvinden in de kantine van ’t Loo. Schrijf je in via onderstaande link!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_41jthMUhpaGc1D6MGhh06v655q63UDgGYe4j3jkscfRO0A/viewform?usp=sf_link

 Groot kamp

Van vrijdag 24 maart tot en met zondag 26 maart is er weer groot kamp voor alle jeugdleden vanaf groep 7 t/m 17 jaar. Zet de datum alvast in je agenda, zodat je sowieso mee kan! Meer info en inschrijfmogelijkheid volgen later.

Oliebollentoernooi

Woensdag 4 januari was het oliebollentoernooi op het tennispark voor alle jeugdleden van 6 t/m 17 jaar. Zo’n 60 deelnemers hadden zich aangemeld om hier aan mee te doen. Het weer werkte niet helemaal mee, maar gelukkig konden we terecht in de ballonhal. Om 12.00 uur kwamen de jongste kanjers de baan op. Na een warming-up ging het toernooi van start. Tot 17.30 uur werd er door verschillende leeftijdscategorieën getennist. Dobbelstenen werden gegooid om te bepalen hoeveel stappen je vooruit mocht op het slangen-en-ladders bord. En er werden veel leuke wedstrijdjes gespeeld. Iedereen sloot het toernooi af met chocomel en een heerlijke oliebol. Het was een gezellige en sportieve tennismiddag!

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie LTC ’t Loo