Nieuws uit de Jeugdcommissie

Hallo allemaal. Wij zijn de jc en wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jullie! Hopelijk tot snel bij 1 van de activiteiten.

ABN AMRO Open Kidsday woensdag 15 februari

Op woensdag 15 februari gaan we vanuit ’t Loo naar de Kidsday van het ABN Amro tennistoernooi in Rotterdam Ahoy. Alle kinderen van oranje en groen kunnen daar gezellig mee naar toe. We gaan met de bus en zullen rond 13.00 uur vertrekken. Er zijn leuke tenniswedstrijden te zien en er zijn veel activiteiten voor de kinderen. We gaan allemaal in de groene hoody. Schrijf je in via onderstaande link!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHDLd7ou4XYgGQnykuaC4tCXnZ6QoectYwveH1rqYDWgfblA/viewform?usp=sf_link

Oliebollentoernooi woensdag 4 januari

Woensdag 4 januari zal het jaarlijkse oliebollentoernooi weer gehouden worden voor de jeugd. Dit is in de kerstvakantie. Er zullen leuke tenniswedstrijdjes gespeeld worden en er wordt afgesloten met iets te drinken en een oliebol. Zet de datum alvast in de agenda’s en schrijf je in via onderstaande link

https://docs.google.com/forms/d/1DgEi1imRPk4Tg6h1rQGJlSMKHIghPwDjwDX3nVTgqzg/edit

Voorjaarscompetitie

De inschrijving van de voorjaarscompetitie is van start gegaan.  Heb je zin om mee te doen? Klik dan op deze link en vul het formulier in. Doe dit voor 18-12-2022.

https://docs.google.com/forms/d/1cyrofCbm-CSCkuWleGGCUJmjdH_yTP8KJrWQ3A9nB84/edit

mini BOERDERIJ kamp

Eindelijk kunnen we weer op minikamp! Hebben jullie er zin in om dit jaar op mini BOERDERIJ kamp te gaan? Trek je koeienpak aan of haal je klompen uit de kast en schrijf je dan in voor het mini BOERDERIJ kamp! Het is voor kinderen die in groep 4, 5 of 6 van de basisschool zitten. Het kamp is van zaterdag 4 februari 16.45 uur tot zondag 5 februari 9.30 uur en het zal plaatsvinden in de kantine van ’t Loo. Schrijf je in via onderstaande link!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_41jthMUhpaGc1D6MGhh06v655q63UDgGYe4j3jkscfRO0A/viewform?usp=sf_link

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie LTC ’t Loo