Nieuwsbrief Floow Academy november 2022

De eerste “wintermaand” hebben wij met bijzonder goed en vooral zacht weer onze trainingen kunnen verzorgen, eind oktober werden er zelfs temperaturen boven de 20 graden gehaald! Wij zijn blij dat we (bijna) alle jeugdtrainingen in de ballonhal kunnen uitvoeren, zodat wij onze jeugd elke week met veel passie kunnen laten trainen en ontwikkelen. Een groot deel van onze volwassen groepen traint op onze all-weather buiten banen en ook zeker met wat minder weer slaan wij ons hier doorheen! In de herfstvakantie werd er met de trainer besloten of er wel of niet werd gelest.

Onze jeugdleden, die zich hebben ingeschreven om weer lekker in de winter door te trainen hebben we voor tenminste één keer in de week kunnen plaatsen in de ballonhal (zoal eerder vermeld). Mede doordat de vereniging geen baanhuur rekent voor de jeugdleden, schreef er weer een groot aantal in! De periode voor de jeugd bestaat uit totaal 20 weken training, in de vakanties kunnen zij gebruik maken van hun lesdag en -tijd om vrij te spelen. Binnen enkele lesgroepen (heel schaars) is nog ruimte deze winter. Dus als kinderen nog een 2e keer willen trainen of als een vriendjes of vriendinnetje een keer kennis wil maken met tennis, kan dat natuurlijk altijd. Neem dan contact op met Jurren via de mail (info@floowacademy.nl) of telefoon(app/bel) 06-48003205. Tevens kan er ook nog steeds worden ingeschreven voor de senioren wintertrainingen op de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/1oNN9mWn9y5iCRgDzq7km5KxOTYCY8lRh5TrA8wP-IzU/viewform?edit_requested=true wij gaan kijken welke opties er dan mogelijk zijn. Bij vragen contact ons.

De najaarscompetitie (5x) is ook weer ten einde. Veel van onze leerlingen zowel jong als oud deden mee met de competitie. De trainers stimuleren het ook altijd om wedstrijden te spelen, waardoor je jezelf nog beter kunt ontwikkelen als tennisser. Hoe meer tennis momenten je per week creëert, hoe meer progressie je kunt boeken. “De wedstrijd is immers de beste training”, zo krijgen wij als trainers weer input van de leerlingen waaraan er gewerkt moet worden.

Het trainersteam van Floow Academy wens jullie allen nog een heel leerzaam en plezierig winter tennisseizoen! Tot op de baan!

Sportieve groet,

Team Floow Academy