Nieuws van de JC

Kampioenen!

Bij de jeugd zijn twee teams kampioen geworden bij de najaar competitie. Gefeliciteerd kanjers!

Voorjaarscompetitie jeugd

Binnenkort kan er weer ingeschreven worden voor de voorjaarscompetitie. Houd de appgroepen van de tennis goed in de gaten.

Super leuk als jullie weer meedoen!

ABN AMRO Open Kidsday woensdag 15 februari

Op woensdag 15 februari gaan we vanuit ’t Loo naar de Kidsday van het ABN Amro tennistoernooi in Rotterdam Ahoy. Alle kinderen van oranje en groen kunnen daar gezellig mee naar toe. We gaan met de bus en zullen rond 13.00 uur vertrekken. Er zijn leuke tenniswedstrijden te zien en er zijn veel activiteiten voor de kinderen. We gaan allemaal in de groene hoody. Heb je hem nog niet? Bestel hem alvast. https://forms.gle/m4NTkG2bvGKPU7f37

Meer info over het ABN AMRO open en de inschrijfmogelijkheid volgt later.

Oliebollentoernooi woensdag 4 januari

Woensdag 4 januari zal het jaarlijkse oliebollentoernooi weer gehouden worden voor de jeugd. Dit is in de kerstvakantie. Er zullen leuke tenniswedstrijdjes gespeeld worden en er wordt afgesloten met iets te drinken en een oliebol. Zet de datum alvast in de agenda’s.     Meer info en inschrijfmogelijkheid volgt later. 

Minikamp

Zaterdag 4 februari op zondag 5 februari zal er een “minikamp” zijn voor de kinderen die in groep 4, 5 of 6 van de basisschool zitten. Het kamp is globaal van 17.00 uur tot 9.30 uur en het zal plaatsvinden in de kantine van ’t Loo. Meer info en inschrijfmogelijkheid volgt later. 

Groot kamp

Van vrijdag 24 maart tot en met zondag 26 maart is er weer groot kamp voor alle jeugdleden vanaf groep 7 t/m 17 jaar. Zet de datum alvast in je agenda, zodat je sowieso mee kan! Meer info en inschrijfmogelijkheid volgt later.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie LTC ’t Loo