Schoonmakers (-maaksters) gezocht!

Al sinds vele jaren wordt op maandagmorgen de beide bargedeeltes en de keuken schoongemaakt door Paulien van Zon en Marian van Mil. Helaas hebben zij aangegeven dat ze hier per 1 januari mee gaan stoppen. Dat vinden wij natuurlijk erg jammer, maar we zullen dus op zoek moeten naar opvolgers.

Het werk bestaat uit onder andere uit het door (middel van de vaatwasser) reinigen van de glazen, de koffieapparaten, frituur en afzuigkap schoonmaken en de vloer boenen. En een paar keer per jaar de ramen zemen.

Het betreft dus de maandagochtend van 9:00 tot 12:00 voor twee personen. Er staat een alleszins redelijke (vrijwilligers-)vergoeding tegenover.

Voor meer informatie graag contact opnemen met JaapJan Kuijvenhoven (jaapjan@kabelfoon.nl) of Aad Kok (parkbeheerder@ltc-tloo.nl)

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur LTC ’t Loo De Lier