Noodoproep!

Ja u leest het goed, dit is een heuse noodoproep. Het betreft hier de bezetting van de Kantine Commissie (KC). Al jaren is het een hele opgave om deze op peil te houden, maar nu wordt het echt een probleem. In korte tijd hebben vier (jonge) leden van de KC aangegeven geen tijd meer te hebben i.v.m. opleiding, werk of een lange reis. We zoeken dus nieuwe zogenaamde KC’ers die bereid zijn één avond per drie weken de barbezetting te verzorgen van 20:00 tot gemiddeld 0:00.  Daarnaast wordt er verwacht dat je tijdens competitie en toernooien ook diensten in de weekenden invult. Daar hoort een zeer redelijke vrijwilligersvergoeding bij van € 7,50 netto per uur.

Wij vinden dat iedereen zijn of haar steentje moet bijdragen in een vereniging, dus we doen vooral een dringend beroep op onze leden die dat nu nog niet doen.

Goed om te vermelden: ook niet-leden kunnen zich aanmelden! Dus als je in je omgeving een goede kandidaat weet dan kun je hem of haar hierop attent maken. Maar onze voorkeur gaat uiteraard uit naar eigen leden.

Helaas kan het de komende tijd voorkomen dat er een avond of in het weekend geen barbezetting is. Dit komt dan omdat de KC de roosters niet gevuld krijgt. We zullen dit natuurlijk proberen te voorkomen, maar het geeft wel aan hoe hoog de nood is.

Laten we alsjeblieft voorkomen dat we uiteindelijk onze kantine moeten gaan uitbesteden aan een pachter, zoals bij andere verenigingen vaak is gebeurd. Hiermee gaan de prijzen namelijk fors omhoog en verdwijnt een deel van onze clubcultuur.

Voor aanmeldingen of meer informatie kun je terecht bij Marcel vd Ende of een mail sturen aan bestuur@ltc-tloo.nl .

Met vriendelijke groet,

Bestuur LTC ’t Loo