Nieuws uit de JeugdCommissie

Najaarscompetitie jeugd

Vanaf zondag 11 september start de najaarscompetitie weer voor de jeugd. Zondag 11 september zijn rood, oranje en groen gelijk aan de beurt. Hopelijk heeft iedereen er zin in en gaan er weer leuke wedstrijdjes gespeeld worden.

Waterskiën

Zondag 12 juni werd de jeugdcompetitie afgesloten met een uitje: waterskiën! Met 40 personen gingen we op de fiets op weg naar de Wollebrand. De kinderen kregen instructie en materialen en ze konden vervolgens lekker aan de slag. De een na de ander plonsde het water in of maakte vele rondjes. Het zonnetje scheen en er waren ouders om aan te moedigen. Na anderhalf uur lekker bezig geweest te zijn, gingen we weer terug richting ’t Loo. Het was een gezellig en sportieve middag!

Ouder-kind toernooi 21 augustus 2022

Op de laatste dag van de zomervakantie was het weer zover.. ons jaarlijkse ouder-kind toernooi! Boven verwachting hadden dit jaar veel koppels zich opgegeven, 70 in totaal. Dat maakte 140 deelnemers, die in de categorieën rood, oranje, groen en junioren ingedeeld waren.

In de ochtend speelden de volwassenen en kinderen van rood en oranje en ’s middags waren de groen en junioren tennistoppers aan de beurt.

Vanwege de vele inschrijvingen hebben we speelrondes van slechts 15 minuten gehad. Ondanks de korte tijd waren het zeer geslaagde wedstrijden en bovenal was het een heel leuke dag!

Volgend jaar zeker weer!

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie LTC ’t Loo