Senior 65+ dag maandag 22 augustus

Het gaat door! Wat? De Senior 65+ dag gaat door. Maandag 22 augustus. Er hebben zich 55 leden aangemeld. Het had best nog meer gemogen, maar voldoende om er een reuze gezellige (tennis)dag van te maken. Aanmelden kon tot 15 augustus. Dus helaas voor degenen die te laat zijn, volgend jaar beter.

Alle deelnemers worden om 09.30 uur verwacht. De koffie staat klaar, terwijl daarna een half uurtje benut wordt om je aan te melden. De eerste ronde gaat om 10.00 uur van start en de laatste is om 15.30 uur afgelopen. Ieder speelt drie partijtjes van elk 3 kwartier met steeds 3 kwartier rust. Mocht dit voor iemand conditioneel teveel zijn, laat het ons even weten. Dan zoeken wij een vervanger, dan wel dan speel je geen drie kwartier, maar een half uur. Zoals eerder vermeld wordt, om relatie problemen te voorkomen,  niet met eigen partner gespeeld. Elk partijtje speel je met een andere partner.

Van 12.15 tot 13.15 uur gaan we lunchen. Aad en Trees zorgen voor een mooie lunch. Voor het eerst in onze tennisgeschiedenis: tijdens de lunch is er life muziek. Ook krijgt elke deelnemer een aardigheidje mee naar huis. Wie onze muzikanten zijn en wie de attentie sponsort houden we nog even als verrassing. De grootste verrassing blijft wie met wie speelt. Dat kom je pas op de speeldag aan de weet.

We spelen geen sudden death. Winnen is niet belangrijk, de gezelligheid staat immers voorop, maar we  tellen door en het totaal games wordt doorgegeven aan ons secretariaat.

Als laatste een kleinigheidje, de kosten. Deze bedragen € 10,- p.p. Gelieve deze direct cash te betalen bij het melden aan de toernooitafel.

Wordt het mooi tennisweer, dan belooft het zeker een fijne 65+ dag te worden. Tot maandag!

Hetty van der Zwan        Tel. 06-43463550        E: hettyvanderzwan@hotmail.com

Anneke Rovers               Tel. 06-24824929        E: arospa@hetnet.nl

Hans Otto                       Tel. 06-21950522       E: hoho76gf@kpnmail.nl

Paul van Deventer.         Tel. 06-43766951        E: paul.dev@live.nl