Nieuws vanuit de Jeugd Commissie

Nieuwe T-shirts

De jeugd tot en met 12 jaar heeft een mooi, groen, nieuw T-shirt gekregen! Dit T-shirt is gesponsord door De Haas! Voor de oudere jeugd is dit T-shirt, voor maar 5 euro, nu ook te bestellen, via onderstaande link.  Heb je het shirt nog niet besteld? Vul gelijk het formulier in. Dan kom je met de najaarscompetitie weer fantastisch voor de dag.

De Haas Callas, bedankt weer voor de sponsoring!

https://forms.gle/m4NTkG2bvGKPU7f37

Ouder-kind toernooi

Zondag 21 augustus wordt er bij ‘t Loo een super gezellig ouder-kind toernooi georganiseerd voor de jeugdleden. Het enige wat je hoeft te doen is een maatje zoeken (vader, moeder, oma, opa, tante, oom, enz) om gezellig mee te tennissen en de datum in je agenda te zetten. Tenniservaring is niet vereist. Rood en oranje zijn in de ochtend aan de beurt en groen en junioren zijn in de middag aan de beurt.

Geef je op via onderstaande link!!

https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=4C2B60D2-3934-4126-A0C2-01B5FFADB8C4

Tennisweek

In de laatste week van de zomervakantie (ma 15 aug t/m vrijdag 19 aug) is er weer een tennisweek voor de jeugdleden op ’t Loo. Van 9.00 uur tot 12.00 uur ga je met de tennistrainers werken aan alle slagen, conditie en tactiek. De kosten bedragen 80 euro voor deze tennisweek. Lijkt het je leuk om aan deze sportieve, gezellige en leerzame week mee te doen? Klik op de link en meld je aan!

https://docs.google.com/forms/d/1VOcuft6TzT_JEBEsmU2vZbEzVp1GVh8crMIRFDv-Io8/edit

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie LTC ’t Loo