Nieuwsbrief Floow Academy juni 2022

De afgelopen twee maanden stonden voor veel leerlingen in het teken van competitie tennis. Wij zijn als tennisschool blij dat competitie tennis leeft binnen onze vereniging, want wedstrijden spelen is niet alleen heel leuk maar vooral heel leerzaam om jezelf als tennisser nog beter te ontwikkelen. Tevens zijn Erwin en Jurren iedere zondag aanwezig om bij de jeugd- en selectieteams wedstrijden te coachen en te begeleiden. Door wedstrijden te bekijken en met leerlingen deze te evalueren kunnen wij middels feedback van beide kanten binnen trainingen doelgerichter aan de slag, hierdoor kunnen wij leerlingen efficiënter helpen binnen hun ontwikkeling op de tennisbaan. De teams die kampioen zijn geworden, super gedaan en van harte gefeliciteerd met deze top prestatie!

Na weken van uit- en thuiswedstrijden binnen de voorjaarscompetitie is het hierna altijd tijd voor (club)toernooien. In juni staat het “Klaas van Eijk Bandenservice Clubdubbel 2022” weer voor de deur, ook kan er alweer worden ingeschreven worden voor het “Rijk Zwaan ’t Loo Open Toernooi 2022” (allemaal doen en zoveel mogelijk wedstrijden spelen!). Voor jeugd en senioren staat de inschrijving voor de najaar competitie ook weer op “open”. Succes aan iedereen die toernooien gaan spelen!

Wat ook weer super fijn is om te zien, dat veel (nieuwe) leerlingen mee doen aan de “Roll-in” op de donderdagavond, dubbelwedstrijdjes spelen van een half uur en het tennisspelletje nog beter onder de knie krijgen!

Heel wat toppers hebben de afgelopen 5 weken de intro cursus gevolgd (vervolg van maak kennis met tennis) op de woensdagmiddag bij trainer Erwin. De vele kinderen werden enthousiast gemaakt voor het o zo mooie tennisspelletje en dit bleek weer een succes te zijn! Wij kunnen weer 30+ tennistoppers verwelkomen bij onze leuke tennisschool/vereniging, daar zijn wij heel blij mee! Want…..de jeugd heeft immers de toekomst!

Mocht je nou zelf of iemand binnen jouw omgeving tennis willen proberen of jezelf/als team willen verbeteren op bepaalde tennis vlakken? Vraag gerust naar de mogelijkheden middels; mail (info@floowacademy.nl) of bel/app naar Jurren (06-48003205) of Erwin (06-14020316).

Wij wensen iedereen veel plezier en succes met de toernooien die gaan volgen! Tot snel op de baan!

Sportieve groet,

Team Floow Academy