Nieuws vanuit de TC en Kampioenen LTC ‘t Loo!!!

De voorjaarscompetitie zit er (zo goed als) op.  De weergoden waren ons dit voorjaar gunstig gezind en we hebben bijna alles kunnen spelen op de daarvoor geplande dagen. Ook dit jaar hebben we weer op de verschillende dagen een aantal teams die kampioen zijn geworden.

Op de dinsdag zijn dit Dames Dubbel Loo4, op de Donderdag Dames Loo2, op de Zaterdag zijn dit Heren Loo1, Dames Loo1 en Gemengd Loo1 en op de Zondag is dit Gemengd Loo1. Daarnaast hebben we nog 2 teams die nog kampioen kunnen worden. Bij deze allen van harte gefeliciteerd.

Verder wil ik een ieder die gespeeld heeft of die meegeholpen heeft om te zorgen dat alles soepel is verlopen van harte bedanken.

Nu het competitieseizoen voorbij is, beginnen de club- en opentoernooien. Voor de data en plaatsen waar de opentoernooien gespeeld worden verwijs ik naar de site van de KNLTB (mijnKNLTB). Voor het gemak heb ik een selectie gemaakt uit de toernooien die in Zuid Holland georganiseerd worden. Zie hiervoor deze lijst.

Wij hopen dat er weer veel animo is voor deze toernooien en wensen jullie veel tennisplezier.

Groet,

De Technische Commissie