Banen reserveren weer fysiek in de kantine

Vanaf het begin van de coronapandemie hebben we het banen reserveren digitaal mogelijk gemaakt. Dit was vooral om het aantal mensen op het park te beperken en makkelijker aan de regels te voldoen. Nu deze regels niet meer van kracht zijn, gaan we weer terug naar het ‘oude’ systeem van reserveren. Dit betekent dus dat je dan niet meer digitaal kunt reserveren, maar dat je dat weer in de kantine doet bij de unit die hangt in de hal naar de bestuurskamer. Als je met z’n tweeën gaat spelen kan dat weer een half uur en met z’n vieren 45 minuten. Je kunt dan wel weer meerdere keren op een avond spelen.

Deze wijziging gaat in op maandag 27 juni dus na het dubbeltoernooi.

Er zijn een aantal redenen om weer terug te gaan naar dit systeem; we zagen helaas best vaak dat er misbruik gemaakt werd van het systeem. Ook lagen er op drukke tijden banen leeg, omdat mensen niet kwamen opdagen, maar niet hun reservering eruit hadden gehaald. Tenslotte kunnen we nu ook weer meerdere keren op een dag of avond tennissen.

Je kan online via de button op de homepage van de website de baanbezetting uiteraard wel checken, klik hier daarvoor.

We zullen uiteraard goed in de gaten houden of dit weer gaat ‘lopen’.

Bestuur ‘t Loo