Lintjes voor Aad Kok en Paul van Deventer

Op 28 april hebben Aad kok en Paul van Deventer een lintje mogen ontvangen. Als tennisvereniging willen we hier uiteraard bij stilstaan.

Onze club wordt al jaren draaiende gehouden door vrijwilligers wat een grote bijdrage levert aan het saamhorigheidsgevoel. Wij mogen ons gelukkig prijzen dat er veel mensen bereid zijn om voor de club de mouwen uit de handen te willen steken en er is geen gelukkig geen tekort aan vrijwilligers. Er zijn altijd natuurlijk wel vrijwilligers die er boven uit steken en daar is Aad Kok het beste voorbeeld van!

Aad is sinds 1987 lid van LTC ’t Loo De Lier en heeft altijd diverse vrijwilligerstaken vervuld. Eerst als organisator van de clubkampioenschappen voor de jeugd en later ook voor de senioren en van het thuisblijverstoernooi. Ook heeft hij 20 jaar deel uitgemaakt van de kantinecommissie.

Momenteel is Aad parkbeheerder. Dit is een belangrijke functie voor de vereniging, omdat de beheerder het aanspreekpunt is voor de leden, leveranciers en anderen, verricht onderhoud en reparaties en nog veel meer zaken en taken. Aad levert dus een grote bijdrage aan het dagelijks reilen en zeilen van onze vereniging. Door zijn inzet loopt het als een zonnetje op ons park.

Ook is Aad als vrijwilliger actief geweest voor carnavalsvereniging De Theebukkers en ook was hij jarenlang betrokken bij de kampweken van de basisschool de Achtsprong. Een kanjer van een vrijwilliger voor de Lierse gemeenschap dus!

Van 1984 t/m 1986 is Paul lid en voorzitter geweest van de kantinecommissie. Paul bleek toen al een heel goede organisator te zijn die de juiste mensen wist te vinden voor de bij hen passende taken. Enthousiasmeren en organiseren op een kalme manier is dan waar Paul in kan uitblinken.

In de periode van 1998 t/m 2002 is Paul voorzitter geweest van de vereniging. 1998 was een turbulent jaar waarin er veel strubbelingen waren binnen de club. Het volledige bestuur trad af. Paul heeft destijds het voortouw genomen om de club draaiende te houden In deze periode is ook de nieuwbouw van onze clubgebouw gerealiseerd.

Momenteel is Paul voorzitter van de vertrouwenscommissie. Hier kunnen leden zich toe wenden als zij met iets in hun maag zitten. Ook is Paul nu al vele jaren actief in de zogenaamde groen/veeg-ploeg. Dit clubje mensen zorgt er elke week voor dat het tennispark er schoon bijligt en dat de groenperken onderhouden worden. Tenslotte heeft Paul vorig jaar voor het eerst de clubkampioenschappen voor senioren (60+) georganiseerd. Dat gaat hij dit jaar opnieuw doen.

Al met al is Paul van Deventer dus een echt clubmens met veel talent voor organiseren en met veel aandacht voor de mensen van de club.

Aad en Paul, we willen jullie vanaf deze plek enorm bedanken voor alles wat jullie doen en hebben gedaan voor onze vereniging en zijn enorm trots dat jullie onderscheiden zijn. We hopen nog heel lang van jullie inzet gebruik te mogen maken. Aad en Paul bedankt!!!

Met sportieve groet,

Cor van Staalduinen

Voorzitter LTC ’t Loo De Lier