Introductie tennisschool “Floow Academy”

Wij zijn Jurren van Vondelen en Erwin Zeestraten en vanaf april dit jaar trotse eigenaren van tennisschool “Floow Academy”. Voor velen zijn wij bekende gezichten op het mooie LTC ’t Loo, beide opgegroeid in De Lier en heel wat jaren actief op onze “thuisbasis”. Erwin woont samen met Annemarie en heeft twee zoons (Jari en Taeke), hij geeft al zo’n vijftien jaar tennisles op de LTC en combineert dit met een baan in het onderwijs als gymdocent. 

Jurren zijn “roots” liggen ook op de club, hij is begonnen met uren lang ballen slaan tegen de muur in het tennishok (waar nu de fietsenstalling zich bevindt). Hij heeft bijna zijn hele leven tegenover de tennisbaan gewoond en is een paar maanden geleden verhuisd en gaan samenwonen met Laura in het Lierkwartier. Na zijn afgeronde HBO-studie Sportmanagement is hij nu vijf jaar fulltime tennistrainer op LTC ’t Loo. Beide ontwikkelen wij onszelf als trainer door cursussen te volgen welke ingaan op verschillende vlakken binnen ons trainersvak.

 

We zijn opgegroeid op het tennispark en ervaren dagelijks hoe sterk de binding van de leden is met onze gezellige dorpsclub. De binding willen we nog sterker maken door gevarieerde tennistrainingen te geven. Op die manier kan iedere tennisser, zowel op prestatief- als op recreatief-niveau, in een flow komen.

Zo zijn we ook tot onze naam gekomen, ’t Loo en Flow gecombineerd maakt Floow.  

 

Wij gaan er met het trainersteam alles aan doen om het voor en met jullie tot een succes te maken.