Informatieavond Ouders Jeugdspelers

Binnenkort gaat de voorjaarscompetitie weer van start. Om alle ouders van de jeugdspelers van goede informatie te voorzien, wordt er op ’t Loo een informatieavond gehouden. Dit gaat plaatsvinden op dinsdagavond 15 maart in de kantine van ‘t Loo, onder begeleiding van de trainers en de JC.

Deze avond is bedoeld voor alle ouders van de jeugdspelers die in rood, oranje, groen of geel tennissen.

Het is erg fijn als de ouders aanwezig kunnen zijn, zodat we de regels en afspraken na twee jaar weer eens goed met elkaar kunnen doornemen.

Om 19.15 uur zijn alle ouders van rood en oranje welkom en om 20.15 uur zijn de ouders van groen en de junioren aan de beurt. Het informatiemoment zal drie kwartier tot een uur duren.

Naast de mooie hoody’s hebben wij voor de jeugd nu ook een groen shirt. In dit shirt kunnen zij de competitie flitsend starten! Dit eerste shirt krijgt de jeugd t/m 12 jaar cadeau! Het shirt wordt aangeboden door De Haas! Tijdens de informatieavond kan het shirt opgehaald worden.

Tot de 15e! We gaan uit van een grote opkomst.