Update uit de Sponsorcommissie

Langzaam ontwaken we uit de winterslaap en hopelijk zijn we ook snel verlost van alle Corona beperkingen. Het voorjaar komt er aan en dat betekent dat we weer kunnen gaan tennissen. Hierbij hebben we als LTC ’t Loo de doelstelling dat elk lid op zijn of haar niveau kan tennissen en aan activiteiten kan deelnemen. Dit dient laagdrempelig te zijn, ook qua kosten, en waarbij LTC ’t Loo voelt als een 2e huiskamer. Hierbij willen we vooral ook dat de jeugd actief met tennis is en graag op de vereniging komt.

Onze sponsors hebben een belangrijke bijdrage in het behalen van deze doelstellingen. Door hun financiële steun houden we het tennis en de vele activiteiten laagdrempelig. Mocht je ondernemer zijn en ons ook willen steunen, maar nog geen sponsor zijn, dan is dit je kans.

Nieuwe sponsormogelijkheden tennispas LTC ‘t Loo:

Zoals je wellicht weet maken wij gebruik bij ’t Loo van een tennispas van de KNLTB. Deze pas wordt gebruikt voor het betalen bij de bar, waarmee je 10% korting krijgt. Ook heb je de pas nodig om een tennisbaan te reserveren om vrij te kunnen spelen. 

Deze pas werd 1 keer per 2 jaar verstrekt door de KNLTB. De KNLTB gaat stoppen met het verstrekken van deze pas per komend seizoen. Voor competities en toernooien wordt tegenwoordig een app gebruikt en de KNLTB ziet geen toegevoegde waarde om de pas nog te verstrekken.

Aangezien de tennis pas voor ons als ’t Loo een belangrijke betaalfunctie heeft, gaan we een eigen pas uitbrengen. Deze eigen pas zullen we als vereniging 1x per 3 jaar gratis aan al onze leden verstrekken. Dit zijn inmiddels ruim 1.500 leden.

Op de achterkant van deze unieke tennispas kan je als sponsor je logo laten vermelden. Dit voor een bedrag van € 350 per jaar. Er is ruimte voor totaal 6 logo’s en wie het eerst komt wie het eerst maalt. Dus je bedrijfslogo wordt dan door meer dan 1.300 leden op een unieke manier uitgedragen.

Om de 3 jaar wordt de tennispas vervangen. Naast vermelding op de tennispas wordt je logo uiteraard vermeld op het sponsorbord, de website, in de nieuwsbrief en op de monitoren in de kantine en buitenbar. 

Andere sponsor mogelijkheden:

We zijn nog op zoek naar sponsoren voor de volgende mogelijkheden:

  • Ballonhal: Als ballonhal sponsor wordt je naam op het bord bij de ingang vermeld, wordt je prominent op de website en op alle overige plekken vermeld. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om de hal een keer op een zaterdagavond kosteloos te gebruiken
  • Baansponsoring: Wil je op een baan spelen die je eigen bedrijfsnaam draagt? Dan kan je baansponsor worden.
  • Bordsponsor: Wil je je bedrijfsnaam zien pronken op baan 1 t/m 3, dan kan je bordsponsor worden. Voor € 250 per jaarzorgen wij voor plaatsing van een mooi bord langs één van deze banen.

Voor deze sponsoruitingen kan je contact opnemen met sponsoring@ltc-tloo.nl

Zie voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven Flyer Sponsoring LTC ‘t Loo