Nieuwe clubpas, prijsverhoging en 10% korting

De fysieke tennispas van de KNLTB gaat verdwijnen en wordt vervangen door een digitale versie die inmiddels te zien is in de clubapp. Omdat er met deze pas niet betaald kan worden, hebben we als bestuur besloten over te gaan op een nieuwe pas voor alle leden. De voorbereidingen daarvoor zijn al gestart en we gaan per 1 april over op een pas van Twelve, de organisatie die bij ons o.a. de kassasystemen bestuurt. Het wordt een speciaal voor onze vereniging ontworpen pas, waarmee iedereen kan betalen en gebruik kan blijven maken van de korting van 10% aan de bar. 

 

Het saldo wat op de huidige KNLTB pas staat, blijft van toepassing op de nieuwe pas en wordt automatisch overgezet.  Daar hoeft niemand iets voor te doen. Naast betalen aan de kassa’s achter de bar, kan ook de koffie ermee afgerekend worden en in de toekomst gaan er nog een aantal opties bijkomen die op dit moment getest worden. De huidige fysieke KNLTB-pas blijft nog geldig tot 31-12-2022 en zal daarna definitief vervallen. De nieuwe clubpas wordt ook direct van een nieuwe generatie met contactloos betalen i.p.v. een magneetstrip.

 

Het bestuur wil stimuleren dat iedereen nog meer gebruik maakt van de tennispas in plaats van een bankpas. De kosten van een pintransactie zijn namelijk veel hoger dan een betaling met de Twelve clubpas. En het scheelt je toch maar mooi 10% korting als je met je tennispas betaalt!! 

 

We hebben in het nieuwe jaar een minieme verhoging moeten doorvoeren voor een aantal consumpties. Dit in verband met kostenverhogingen qua inkoop, onderhoud, schoonmaak etc. Reeds vorig jaar kregen we te maken met een hogere inkoop. Toen hebben we de prijzen niet verhoogd, maar dit jaar kwamen we er niet onderuit een kleine aanpassing door te voeren.  We hebben het wel zo beperkt mogelijk gehouden en met gebruik van de KNLTB- of clubpas (10% korting) zijn de prijzen nog echt aan de lage kant.