Oliebollentoernooi

Woensdag 5 januari was het oliebollentoernooi op het tennispark voor alle jeugdleden van 6 t/m 17 jaar. Ruim 100 deelnemers hadden zich aangemeld om hier aan mee te doen. Zouden we het droog houden deze dag? Om 9.00 uur kwamen de jongste kanjers de baan op. Na een swingende warming-up ging het toernooi van start. Tot 16.30 uur werd er door verschillende leeftijdscategorieën getennist. Dobbelstenen werden gegooid om te bepalen hoeveel stappen je vooruit mocht op het slangen-en-ladders bord. En er werden veel leuke wedstrijdjes gespeeld. Iedereen sloot het toernooi af met chocomel en een heerlijke oliebol. De oudere jeugdleden waren echte bikkels, want die hielden het niet helemaal droog en ze moesten nog even schuilen voor de regen. Het was een gezellige en sportieve tennisdag!