Ontwikkelingen Tennisschool

Na onze nieuwsbrief van 1 november omtrent een nieuwe tennisschool per 1 april 2022 hebben er diverse gesprekken plaats gevonden met alle betrokkenen. Mede namens hen allen kunnen we jullie nu het volgende meedelen.

Per 1 april 2022 zullen de lessen bij ’t Loo georganiseerd worden door een nieuwe tennisschool. Deze zal niet alleen gerund worden door Jurren van Vondelen, maar ook door Erwin Zeestraten. Erwin geeft ook al jaren les op ons park.

Michel Sibma blijft, na goed onderling overleg, nog in ieder geval een jaar, dus tot 1 april 2023, lesgeven op ons park namens de nieuwe tennisschool.

We zijn blij dat we met elkaar op bovenstaande manier tot een overgangsperiode zijn gekomen waar alle betrokkenen achter kunnen staan.

Met sportieve groet,

Bestuur LTC ’t Loo