Nieuwsbrief Sibma Tennis oktober 2021

Het zomer tennisseizoen van 2021 is alweer voorbij gevlogen en gelukkig heel goed verlopen. Zonder al te veel corona restricties hebben wij er met heel veel leerlingen weer een mooi tennisles seizoen van gemaakt en over het algemeen prima weer gehad met iets minder ‘zomers’ weer en zodoende geen hitte golf dit jaar. Iedereen bedankt voor jullie inzet en gezelligheid!

Een einde van een tennisseizoen betekent ook op tijd weer voorbereidingen treffen voor het nieuwe seizoen. Met bijna 200 aanmeldingen van de jeugd voor de winterlessen, werd dit  weer een hele uitdagende puzzel om iedereen op een mooie tijd en met vriendjes/vriendinnetjes in te delen. Wij proberen altijd aan iedereen zijn/haar wensen te voldoen, maar met deze vele verhinderingen door andere sporten en school is dat soms heel lastig…! De definitieve indeling is verstuurd, helaas moesten we ook kinderen teleurstellen maar bijna iedereen heeft een toffe winter tennisgroep. Nu de puzzelstukjes op hun plek zijn gevallen starten de reguliere lessen op maandag 4 oktober. Alle leerlingen weten hun lesgroep en -tijd en bij welke leraar zij zijn ingedeeld. De indeling van de senioren gaat altijd iets vlotter, maar daar waren ook weer een hoop nieuwe aanmeldingen en daar zijn we altijd blij mee!

Omdat er weer veel leerlingen komen lessen zijn er voor het winterseizoen nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Overdag is er op bepaalde dagen nog ruimte (ochtend/middag) en zaterdagmiddag en zondagochtend zijn er nog opties voor het volgen van tennisles. Vanaf begin 2022 zullen van bepaalde groepen de lessenreeks af lopen, informeer op tijd of er eventueel ruimte is in de avond om te kunnen lessen. Voor meer informatie: Michel@sibmatennis.nl of 06-50240258.

Lees hier de hele nieuwsbrief https://sibmatennis.nl/index.php/nieuws/216-nieuwsbrief-oktober-2021