WESTLAND ADVIESGROEP Club Jeugdkampioenschappen

 

Begin september heeft de jeugd van LTC ’t Loo weer onderling uitgemaakt wie zich het komende jaar Clubkampioen mag noemen in de categorieën Junior, Groen, Oranje en Rood. Maar alle jeugdtoppers die meededen zijn de winnaars, want spelen en je best doen is belangrijker dan winnen!

 

Als JC zijn  we erg trots dat we zoveel deelnemers hadden, echt super! We willen jullie allemaal bedankt voor leuke en mooie wedstrijden. Ook willen we alle supporters bedanken. Vanaf deze plek willen we ook de wedstrijdorganisatie weer bedankt voor hun tijd en inzet, bedankt kanjers!

Wil je zien wie de finales single en dubbel hebben gehaald en hebben gewonnen, klik dan op onderstaande link:

https://www.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=56DCA808-BCEC-4157-B575-EE8022E9F34E

Hierbij zie je ook de foto’s van de finalisten. We hopen jullie volgend jaar weer te zien schitteren op de baan!